N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


“Past Lives” filmi më i mirë i këtij viti shpallur nga revista Rolling Stone

Shkruar nga më 14 Shtator, 2023

Revista Rolling Stone, ka cilësuar si filmin më të mirë të vitit filmin “Past Lives” .

Ideja e titullit  të  filmit “Past Lives”  është se njerëzit që krijojnë një lidhje, sado e vogël qoftë, dhe kanë qenë bashkë në të kaluarën, mund ta kenë atë lidhje në të ardhmen.

Celine Song është  një emigrante nga Koreja e Jugut, e cila u frymëzua për ta shkruar këtë film nga përvojat e saj./CFM/


Mendimet e lexuesve

Përgjigje

Email adresa nuk publikohet. Hapsirat e domosdoshme *