N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


Psikologji

Testin e parë për matjen e inteligjencës e ka përpiluar, në vitin 1904, psikologu francez Alfred Bine (1857-1911) në bashkëpunim me mjekun Simon. Ngase ka qenë fryt i atij bashkëpunimi, testi i tyre e ka marrë emrin shkolla e Rine-Simonit për matjen e inteligjencës. Deri me tani kësaj shkolle i janë bërë shumë revidime (revidimi […]

Çfarë ndodh kur disa njerëz na ngrenë nervat? Psikologët e thonë si më poshtë: Mund të ndodhë në takimin e parë ose jo – ndonjëherë mjafton të vëzhgojmë një person nga larg dhe gjithçka nga lëvizja, e qeshura deri te mënyra e të shprehurit na bën nervoz. Në fakt, nuk mjafton as një takim për […]