N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


Komuna

Banorët e Komunës së Kllokotit, raporton Capital FM, kanë paraqitur shqetësimet e tyre për vend-lokacionet e asgjësimeve të kafshëve me rezultat pozitiv të sëmundjes MAD. Sëmundja e këtyre kafshëve po shihet mjaft serioze edhe nga ana e autoriteteve vendore dhe ndërkombëtare. KFORI, zyrtarët komunalë të Kllokotit u tubuan në një takim me AUV-in dhe diskutuan […]

Prishja e koalicionit mes PDK-së e Vetëvendosjes në Komunën e Podujevës mund të rrezikojë që asambleja komunale të shkojë në zgjedhje. Testi i parë për pushtetin, do të jetë në muajin shtator. Punët duket se i kishin mjaftë mirë, por një mesazh nga qendra ndryshoi edhe rrjedhën e bashkëqeverisjes ndërmjet Vetëvendosjes e PDK në Podujevë. […]