N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


Shpallje

Grand Tower & Mondial shpall konkurs për punëtore në zyrët e shitjës.   Kandidatja e interesuar për këtë pozitë duhet të zotërojë shkathtësi profesionale kompjuterike.   Për më shumë informata të lajmeroheni në vendin e punës ose kontaktoni në numrin: 049592123.   Adresa:Rr. Jasharajve, Drenas.

Radio “92.1 Capital FM”, shpall:    KONKURS   Për plotësimin e vendit të lirë të punës për Moderator/e të emisioneve në radio.   Kualifikimi dhe shkathtësitë e kërkuara:   – Ta ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë ose ndonjë drejtim në Shkenca Sociale; – Të ketë njohuri pune me kompjuter; – Të ketë zë radiofonik/diksion […]

Radio “92.1 Capital FM” shpall: KONKURS Për plotësimin e vendit të lirë të punës për Montazhier dhe TI (një pozitë).   Kualifikimi dhe shkathtësitë e kërkuara: Njohuri bazike për incizim dhe monitim të videove; Publikimin e videove në rrjetet sociale; Njohuri në Teknologji Informative (TI); Asistencë për rregullimin, mirëmbajtjen e sistemit informativ; Njohuri me sistemet […]

Riza Mont shpall konkurs pune për servisera të sistemeve klimatike dhe të pompave termike (3).   Adresa:Rruga.Zylfije Gashi, Lipjan.   Të interesuarit për ketë pozitë të kontaktojnë në numrat: 044 400 807 & 045 605 906.   Po ashtu, mund të dërgoni CV-në tuaj në postën elektronike: rizamont.bm@gmail.com   Konkursi është i hapur deri më […]

Kia Motors Kosova shpall konkurs për 2 mekanik me përvoj pune dhe 2 ndihmës mekanik.   Të interesuarit të lajmerohen në vendin e punës ose të kontaktojnë në numrin: 045121001.   Lokacioni: Parku i Biznesit në Drenas   Konkursi është i hapur deri më datën:31.12.2023

Radio “92.1 Capital FM”, shpall:    KONKURS   Për plotësimin e vendit të lirë të punës për Moderator/e të emisioneve në radio (një pozitë).   Kualifikimi dhe shkathtësitë e kërkuara:   – Ta ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë ose ndonjë drejtim në Shkenca Sociale; – Të ketë njohuri pune me kompjuter; – Të ketë zë radiofonik/diksion […]

Rrjeti më i ri në vend i marketeve “Express Store” shpall konkurs për vende të lira pune.   POZITA: Punëtor/e në market LOKACIONI: Drenas, Kosovë   PROCESI I APLIKIMIT: Të interesuarit mund të përcjellin CV-në sëbashku me aplikacion në email adresen: hr@expressstore-ks.com!   Konkursi mbetet i hapur nga data: 06.09.2023 deri me 16.09.2023.   Për […]

Fabrika për përpunimin e drurit Dijamanti Sh.P.K. shpall konkurs pune për femra dhe meshkuj. Të interesuarit të lajmerohen në vendin e punës ose të kontaktojnë në numrin: 049254733. Lokacioni: Parku i Biznesit në Drenas   Konkursi është i hapur deri më datën:31.08.2023    

Radio “92.1 Capital FM”, shpall:    KONKURS   Për plotësimin e vendit të lirë të punës për Moderator/e të emisioneve në radio (një pozitë).   Kualifikimi dhe shkathtësitë e kërkuara:   – Ta ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë ose ndonjë drejtim në Shkenca Sociale; – Të ketë njohuri pune me kompjuter; – Të ketë zë radiofonik/diksion […]

 Radio “92.1 Capital FM”, shpall:  KONKURS  Për plotësimin e vendit të lirë të punës për Moderator/e të emisioneve (1 pozitë).  Kualifikimi dhe shkathtësitë e kërkuara:  – Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë ose ndonjë drejtim në Shkenca Sociale;  – Të jetë i komunikueshëm dhe fleksibil;  – Të ketë njohuri pune me kompjuter;  – Të ketë […]