N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Sick Beats

00:00 07:30

Emisioni Tani

Sick Beats

00:00 07:30

Emisioni n'radhë

Traffic Report

06:30 08:00


Emisioni Tani

Sick Beats

00:00 07:30


Emisioni N'radhë

Traffic Report

06:30 08:00


Emisioni N'radhë

PROGRAMI MËNGJESIT

08:00 09:30


Emisioni N'radhë

Folklori i Trojeve Shqiptare

13:00 14:00


Emisioni N'radhë

1 Këngë për Ty

16:00 17:30


EMISIONET

Zgjedh ditën


Dance Hits

00:00E Hëne

00:00E Hëne

Program pas mesnate me hitet e ndryshme vendore edhe të huaj.

Më shumë

Traffic Report

06:30E Hëne

06:30E Hëne

Emisioni Traffic Report pranon edhe transmeton njoftimet tuaja nga ora 08:00-17:30, ditët Hënë-Premte.

Më shumë

PROGRAMI MËNGJESIT

08:00E Hëne

08:00E Hëne

Për ngjarjet më të rëndësishme aktuale, saktë dhe drejt në kohë reale do të informoheni, nga ora 08:00 deri në ora 09:30, në programin e “Mëngjesit” me moderator Sami Shaqirin.

Më shumë

Ritme Rinore

13:30E Hëne

13:30E Hëne

Inofrmohuni për më të rejat në estraden shqiptare edhe atë të huaj.

Më shumë

1 Këngë për Ty

16:00E Hëne

16:00E Hëne

Aktualisht emisioni drejtohet nga Dea Behrami duke zavendësuar autoren Luziana Tahiri.

Më shumë

Sick Beats

00:00E Martë

Emisioni Tani

00:00E Martë

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

Traffic Report

06:30E Martë

06:30E Martë

Emisioni Traffic Report pranon edhe transmeton njoftimet tuaja nga ora 08:00-17:30, ditët Hënë-Premte.

Më shumë

PROGRAMI MËNGJESIT

08:00E Martë

08:00E Martë

Për ngjarjet më të rëndësishme aktuale, saktë dhe drejt në kohë reale do të informoheni, nga ora 08:00 deri në ora 09:30, në programin e “Mëngjesit” me moderator Sami Shaqirin.

Më shumë

13:00E Martë

Folklori Shqiptar është një temë e gjërë i cili ka shërbyer edhe në ruajtjen e kulturës edhe traditës Shqiptare.

Më shumë

1 Këngë për Ty

16:00E Martë

16:00E Martë

Aktualisht emisioni drejtohet nga Dea Behrami duke zavendësuar autoren Luziana Tahiri.

Më shumë

Dance Hits

18:00E Martë

18:00E Martë

Program pas mesnate me hitet e ndryshme vendore edhe të huaj.

Më shumë

ChillBeats

00:00E Mërkurë

00:00E Mërkurë

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

Traffic Report

06:30E Mërkurë

06:30E Mërkurë

Emisioni Traffic Report pranon edhe transmeton njoftimet tuaja nga ora 08:00-17:30, ditët Hënë-Premte.

Më shumë

PROGRAMI MËNGJESIT

08:00E Mërkurë

08:00E Mërkurë

Për ngjarjet më të rëndësishme aktuale, saktë dhe drejt në kohë reale do të informoheni, nga ora 08:00 deri në ora 09:30, në programin e “Mëngjesit” me moderator Sami Shaqirin.

Më shumë

Ritme Rinore

13:30E Mërkurë

13:30E Mërkurë

Inofrmohuni për më të rejat në estraden shqiptare edhe atë të huaj.

Më shumë

1 Këngë për Ty

16:00E Mërkurë

16:00E Mërkurë

Aktualisht emisioni drejtohet nga Dea Behrami duke zavendësuar autoren Luziana Tahiri.

Më shumë

SPËRNDRITJE

18:00E Mërkurë

18:00E Mërkurë

    Emisioni SPËRNDRITJE. Zëri i vërtetë i arsyes, i dijes e i kureshtjes tingëllon ëmbëlsisht tashmë në valët 92.1 Capital FM

Më shumë

Dance Hits

00:00E Enjte

00:00E Enjte

Program pas mesnate me hitet e ndryshme vendore edhe të huaj.

Më shumë

Traffic Report

06:30E Enjte

06:30E Enjte

Emisioni Traffic Report pranon edhe transmeton njoftimet tuaja nga ora 08:00-17:30, ditët Hënë-Premte.

Më shumë

PROGRAMI MËNGJESIT

08:00E Enjte

08:00E Enjte

Për ngjarjet më të rëndësishme aktuale, saktë dhe drejt në kohë reale do të informoheni, nga ora 08:00 deri në ora 09:30, në programin e “Mëngjesit” me moderator Sami Shaqirin.

Më shumë

Ritme Rinore

13:30E Enjte

13:30E Enjte

Inofrmohuni për më të rejat në estraden shqiptare edhe atë të huaj.

Më shumë

1 Këngë për Ty

16:00E Enjte

16:00E Enjte

Aktualisht emisioni drejtohet nga Dea Behrami duke zavendësuar autoren Luziana Tahiri.

Më shumë

ChillBeats

00:00E Premte

00:00E Premte

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

Traffic Report

06:30E Premte

06:30E Premte

Emisioni Traffic Report pranon edhe transmeton njoftimet tuaja nga ora 08:00-17:30, ditët Hënë-Premte.

Më shumë

PROGRAMI MËNGJESIT

08:00E Premte

08:00E Premte

Për ngjarjet më të rëndësishme aktuale, saktë dhe drejt në kohë reale do të informoheni, nga ora 08:00 deri në ora 09:30, në programin e “Mëngjesit” me moderator Sami Shaqirin.

Më shumë

Ritme Rinore

13:30E Premte

13:30E Premte

Inofrmohuni për më të rejat në estraden shqiptare edhe atë të huaj.

Më shumë

Zëri Gjelbër

16:00E Premte

16:00E Premte

Përparim Ramuka

Më shumë

Sick Beats

23:50E Premte

23:50E Premte

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

ChillBeats

00:00E Shtunë

00:00E Shtunë

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

Dance Hits

05:00E Shtunë

05:00E Shtunë

Program pas mesnate me hitet e ndryshme vendore edhe të huaj.

Më shumë

TranceAmerica

06:00E Shtunë

06:00E Shtunë

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

Sick Beats

23:40E Shtunë

23:40E Shtunë

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

ChillBeats

23:55E Shtunë

23:55E Shtunë

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

TranceAmerica

00:00E Diel

00:00E Diel

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

Sick Beats

07:00E Diel

07:00E Diel

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

Dance Hits

12:00E Diel

12:00E Diel

Program pas mesnate me hitet e ndryshme vendore edhe të huaj.

Më shumë

TranceAmerica

17:00E Diel

17:00E Diel

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

Sick Beats

23:58E Diel

23:58E Diel

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.

Më shumë

LAJME

0

Vjosa Osmani takohet me presidentin e Ukrainës Volodymyr Zelenskyy

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është takuar në Moldavi me presidentin ukrainas, Volodymyr Zelenskyy. Osmani përmes një postimi në Twitter ka shkruar, se askush nuk e kupton dhimbjen, luftën dhe qëndrueshmërinë e Ukrainës më mirë se populli i Kosovës. “Në momentet kur ka rëndësi se ku qëndroni, unë i shpreha solidaritetin tonë të plotë presidentit […]

FESTA

SPONZORËT