N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

12:00 17:00

Emisioni Tani

12:00 17:00

Emisioni n'radhë

17:00 21:00


Arbërie Nagavci

Ministrja e Arsimit e Kosovës, znj. Arbërie Nagavci, është takuar sot me drejtorët e Drejtorive Komunale të Arsimit. Sipas saj, kjo Ministri ka pranuar 80,000 aplikime në platformën eKosova, e cila do të jetë e hapur deri në fund të muajit shtator. Ajo, në diskutim e sipër me drejtorët, kërkoi bashkëpunimin e të gjitha palëve. […]

Në platformën online të Qeverisë së Kosovës, e-Kosova, është hapur linku ku prindërit mund të aplikojnë për sigurimin e të hollave për blerjen e teksteve shkollore për fëmijët e tyre. Mirëpo pak orë pasi u publikua linku për aplikim për subvencionime, platforma ka rënë nga sistemi. Ende nuk ka ndonjë njoftim nga institucionet përgjegjëse për […]

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Informacionit, Arbërie Nagavci, ka njoftuar se nga nesër prindërit mund të aplikojnë për subvencionimin e teksteve shkollore. Ajo ka bërë të ditur se mjetet do të dalin në xhirollogari që nga fillimi i javës së ardhshme. Përmes një videoje të publikuar në Facebook, Nagavci ka thënë se do të […]

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci në një konferencë për media ka folur për çështjen e teksteve shkollore. Nagavci ka shtuar se furnizimi i nxënësve me tekste shkollore për vite me radhë ka qenë mjaft sfidues, për shkak të shumë sfidave. Ajo ka deklaruar se procesi i rishikimit të teksteve shkollore ka nisur, me rekomandime të […]

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arbërie Nagavci ka konfirmuar se viti i ri shkollor do të fillojë më 1 shtator. Ministrja Nagavci ka thënë se tashmë kanë finalizuar kalendarin e vitit të ri shkollor 2023/24. Sipas saj, nxënësit do të kenë edhe pushim vjeshtor. “Kemi finalizuar kalendarin vitit ri shkollor 2023/24. Sipas udhëzimit administrative, […]