N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

RITME RINORE

13:30 14:00

Emisioni Tani

RITME RINORE

13:30 14:00

Emisioni n'radhë


Opinion

Më shumë se kudo tjetër në tokat shqiptare, si në Luginë të Preshevës askund se ndjen veten më shqiptar. Enis REÇICA Aty vjen era shqiptar. Edhe fryma bartet e rrokulliset nëpër shpatet e kodrat shqiptare. Çdo gjë frymon shqip. Dhe e duan shqiptarizmin, por vështirë ta mbajnë… Kaq shqip, fatkeqësisht nuk mund të shprehen edhe […]