N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë

18:00 19:00


Muaj: Maj 2023

Artisti i njohur shqiptar, Butrint Imeri ka sjellur këngën e tij më të re. “Diskoteka” mban titullin kënga, të cilën e shoqëroi edhe me videoklip. Producent i këtij projekti është Çelik Lipa, ndërkohë teksti u shkrua nga Butrinti në bashkëpunim me artistin Bardhi. Kënga tashmë gjendet edhe në kanalin zyrtar në YouTube dhe padyshim që […]