N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë

18:00 19:00


Teknologji

OnePlus do ta lansojë modelin Ace 2 Pro më 16 gusht, ka deklaruar Li Jie, udhëheqës i lartë i firmës. Në një video të postuar në Weibo, ekzekutivi deklaroi si telefoni i ri kryesor i markës do të ketë një përmirësim të madh nga modeli i thjeshtë Ace 2, dhe se gjithashtu do të ketë […]