N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

RITME RINORE

13:30 14:00

Emisioni Tani

RITME RINORE

13:30 14:00

Emisioni n'radhë

RITME RINORE

13:30 14:00


AUV

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka tërhequr nga tregu qumështin “Perfetto” 2.8% me origjinë nga Maqedonia e Veriut për shkak të mosplotësimit të kritereve të konsumit. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), ka njoftuar se është larguar nga tregu qumështi ‘’ Perfetto’’ 2.8% qe ka datë skadence 20.08.2023. Produkti me origjinë nga Maqedonia e Veriut […]

Banorët e Komunës së Kllokotit, raporton Capital FM, kanë paraqitur shqetësimet e tyre për vend-lokacionet e asgjësimeve të kafshëve me rezultat pozitiv të sëmundjes MAD. Sëmundja e këtyre kafshëve po shihet mjaft serioze edhe nga ana e autoriteteve vendore dhe ndërkombëtare. KFORI, zyrtarët komunalë të Kllokotit u tubuan në një takim me AUV-in dhe diskutuan […]

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), ka konfirmuar se në tregun e Kosovës nuk ka çipsa nga prodhuesi serb, të cilët përmbajnë substanca kancerogjene. Inspektorati Shtetëror i Kroacisë ka njoftuar sot se janë zbuluar substanca kancerogjene në disa produkte ushqimore serbe. Gjatë ditës, në kufirin Kroaci-Serbi, një nivel i lartë i akrilamidit kancerogjen është gjetur […]

Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinarisë (AUV), ka njoftuar se është asgjësuar një numër i madh i pashtetave të papërshtatshme për konsum, raporton Capital FM.  Njoftimin e plotë të AUV-it, pa ndërhyrje, mund ta lexoni më poshtë: Asgjësohen 2288 pashteta (rriska gjedhi) FLOR-EN Pas raportimit të konsumatorit se pas hapjes se një konserve rrisk gjedhi […]

Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinarisë (AUV), ka kërkuar nga qytetarët e Republikës së Kosovës që therjen e kurbaneve ta bëjnë vetëm në thertoret e licencuara (të aprovuara). Ndaj qytetarëve të besimit islam që nuk respektojnë urdhëresën, sipas AUV-it, do të merren masa ndëshkimore. Kjo është urdhëresa e plotë e AUV-it: Mos therni kurban jashtë […]