N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

RITME RINORE

13:30 14:00

Emisioni Tani

RITME RINORE

13:30 14:00

Emisioni n'radhë

RITME RINORE

13:30 14:00


Muaj: Dhjetor 2023

Me rastin e ndërrimit të motmoteve, aksionarët e radios 92.1 Capital FM, urojnë nga zemra për të gjithë dëgjuesit me shpresën se do të jetë një vit i mbushur me shëndet, me lumturi, me dashuri dhe me çaste të paharrueshme për ju dhe për familjet tuaja. Puntorëve tanë të mrekullueshëm në këtë radio stacion, ju […]

Riza Mont shpall konkurs pune për servisera të sistemeve klimatike dhe të pompave termike (3).   Adresa:Rruga.Zylfije Gashi, Lipjan.   Të interesuarit për ketë pozitë të kontaktojnë në numrat: 044 400 807 & 045 605 906.   Po ashtu, mund të dërgoni CV-në tuaj në postën elektronike: rizamont.bm@gmail.com   Konkursi është i hapur deri më […]

Kia Motors Kosova shpall konkurs për 2 mekanik me përvoj pune dhe 2 ndihmës mekanik.   Të interesuarit të lajmerohen në vendin e punës ose të kontaktojnë në numrin: 045121001.   Lokacioni: Parku i Biznesit në Drenas   Konkursi është i hapur deri më datën:31.12.2023