N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


Drejtësi

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka folur për arrestimin e Enver Shabanit, drejtor i Shërbimeve Publike në Suharekë dhe Berat Kabashit, zyrtar i kësaj komune, duke thënë se beson që nuk ka shanse t’i jetë shkaktuar dëm 74 mijë euro komunës me të cilën ai udhëheq, madje as 7 euro. Muharremaj tha se nuk […]

Në Qendrën Korrektuese të Dubravës janë shpërndarë certifikata për aftësim profesional për 35 të burgosur. Aftësimi përfshin sektorin e ndërtimtarisë, të automekanikut e të instaluesit të ngrohjes dhe pritet t’i ndihmojë të burgosurit të integrohen më lehtë në tregun e punës pas lirimit. Certifikatat e aftësimit profesional do t’u ofrojnë të burgosurve mundësi për një […]

Gjykata Themelore në Ferizaj ka marrë vendim që ta dënojë me burgim të përjetshëm Dardan Krivaqën, për vrasjen e Marigona Osmanit.  I dyshuari tjetër, ndërkaq, Arbër Sejdiu, është dënuar me 15 vjet burg. Marigona Osmani u vra kur ishte vetëm 18-vjeçare. Vendimi është marrë sot, raportojnë portalet në vend. /CFM/

Liman Bytyçi, ish-drejtor i shkollës fillore të mesme të ulët “Flamuri i Arbërit”, është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me aktakuzën e Prokurorisë që rëndon ndaj tij.Bytyçi po ngarkohet për veprën penale, shkelja e statusit të barabartë të shtetasve dhe banorëve të Republikës së Kosovës.  Sipas Prokurorisë i pandehuri në gusht […]