N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë


Nekrologji

Ka vdekur sot profesori Shyqri Nimani. Në nderim të jetës dhe të veprës së tij, kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, z. Lumir Abdixhiku, ka shkoqitur pjesë nga jeta e profesorit në një kujtim personal. Shkrimi i plotë i Abdixhikut: Një kujtim personal për një njeri të madh Profesor Shyqri Nimani na la sot. Atë […]