N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


Auto

Pas Chironit, edhe Mistrali u bë flori. Jo shumë kohë pasi Bugatti njoftoi një version të veçantë të Epokës së Artë të Chiron Super Sport me një përfundim unik të jashtëm dhe kabinës, një tjetër version special po vjen. Tani bëhet fjalë për Mistral, modeli i fundit i Bugatti me fuqi konvencionale, i cili gjithashtu […]

Audi bën të qartë se fillimi i prodhimit është shumë afër. Për modelin Q6 e-tron është folur për rreth dy vjet, dhe tani për herë të parë mund të shohim se çfarë planifikoi të ofrojë Audi në treg me këtë emër. Është një formë krejtësisht e pritshme e një SUV elegant sportiv, me të cilin […]