N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

12:00 17:00

Emisioni Tani

12:00 17:00

Emisioni n'radhë

17:00 21:00


Me profesion është një pedagoge e përkushtuar. Komunikon me çiltëri me njerëzit. Karrierën profesionale nisi në shoqërinë tregtare ALBATEC SHPK. Punon drejtore në radion 92.1 Capital FM, të cilën tash e sa vjet arrin ta drejtojë suksesshëm. Profesionistë të shumtë, të cilët sot janë në pozitën e gazetarit e të moderatorit, kanë dalë pikërisht prej saj dhe nga kjo shtëpi e njohur mediatike. Ka pasur funksione të larta edhe në institucione të ndryshme publike e organizative, përfshirë këtu Institutin e Mediave. Dëshira primare që kishte për përfshirje, ka nxitur atë të sillte shumë reformime pozitive. I pëlqen muzika, sidomos ajo folklorike shqiptare.