N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


Shëndetësi

Kardiologët e Klinikës së Kardiologjisë së QKUK-së, kanë protestuar sot duke kërkuar shkarkimin e drejtorit të kësaj klinike dhe shefit të Njësisë Koronare.   Aurora Bakalli, udhëheqëse e këshillit organizativ për këtë protestë, ka thënë se për shkak të paaftësisë menaxheriale dhe mos përgjegjësisë profesionale, po kërkojnë shkarkimin e drejtorit, Lulzim Kamberi, dhe shefit të […]

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) dhe Komuna e Prishtinës, pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Bashkëpunimit, kanë filluar me zbatimin e pilot projektit përmes së cilit pacientët e rajonit të Prishtinës që pësojnë infarkt akut të miokardit do të kenë mundësi që në kohë rekorde të marrin trajtimin në kuadër të Klinikës së […]

Pilula është treguar efektive në trajtimin e qelizave me origjinë nga kanceri i gjirit, prostatës, trurit, vezoreve, qafës së mitrës, lëkurës dhe mushkërive. Një zbulim i jashtëzakonshëm në hulumtimin mbi kancerin u ka dhënë shpresë miliona njerëzve teksa shkencëtarët në City of Hope, një institut rëndësishëm i kërkimit dhe trajtimit të kancerit në SHBA, kanë […]

Ujë pini vetëm kur keni etje! Mjekja Margret MecCartney, e cila ka bërë një hulumtim të ri, veç tjerash, ka theksuar që futja e sasisë së madhe të ujit në organizëm jo vetëm që nuk i kontribuon humbjes së kilogramëve, eliminimit të problemeve me veshkat apo përmirësimit të përqendrimit, por mund të ketë efekte të […]