N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë


Fun

Iluzionet optike janë mahnitëse për shkak të mënyrës se si truri ynë e percepton se një imazh mund të jetë i ndryshëm nga ai që shihet. Kjo ndodh kur ajo që ne po shikojmë luan me vizionin tonë. Truri dhe sytë tanë duhet të punojnë së bashku për të përcaktuar se çfarë po shohim.  Ndonjëherë […]