N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë

RITME RINORE

13:30 14:00


Folklor shqiptar

Ndonëse i vinte ndoresh dhe një jetë të tërë ia kushtoi folklorit shqiptar, personeli i radios Capital FM, ekskluzivisht, ka përgatitur radioreportazhin dokumentar “60 vjet kontribut për folklorin shqiptar”, tekstin e të cilit po e sjellim në vijim. I mbrujtur, gjithnjë e më shumë me vlera të shquara ideore e artistike, Shaban Baksi, rapsod e […]