N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

12:00 17:00

Emisioni Tani

12:00 17:00

Emisioni n'radhë

17:00 21:00


Dëbora Kodra publikon këngën e re “Pa nan nuk ka xhenet”

Shkruar nga më 18 Mars, 2024

Artisja e re nga Lipjani ,Dëbora Kodra, për muajin e shenjtë të Ramazanit ka publikuar këngën e re të titulluar “Pa nan nuk ka xhenet”.

 

Ajo përmes kësaj kënge me shumë dashuri jo vetëm që thurr vargje për nënën por na jep edhe një porosi të gjithëve për vlerën e nënës në këtë botë dhe rëndësinë e botës tjetër.

 

Dëbora me ngjyrat e zërit të saj nuk sjellë vetëm porosi por edhe emocion, ku çdo njëri ndjejmë ose duhet të ndjejmë emocione të tilla sa herë që ndëgjojmë fjalën e shenjtë nënë.

 

Po ashtu, ajo ka qenë edhe fituese e çmimit në festivalin për fëmijë “Lipjani Këndon” ku dhe po vazhdon rrugëtimin e saj në karrierë por edhe duke dhënë kontribut në kulturën tonë.

 

 

Etiketuar

Mendimet e lexuesve

Përgjigje

Email adresa nuk publikohet. Hapsirat e domosdoshme *