N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

12:00 17:00

Emisioni Tani

12:00 17:00

Emisioni n'radhë

17:00 21:00


Konkurs për Moderator/e të emisioneve në radio

Shkruar nga më 8 Mars, 2024

Radio “92.1 Capital FM”, shpall:

 

 KONKURS

 

Për plotësimin e vendit të lirë të punës për Moderator/e të emisioneve në radio.

 

Kualifikimi dhe shkathtësitë e kërkuara:

 

– Ta ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë ose ndonjë drejtim në Shkenca Sociale;

– Të ketë njohuri pune me kompjuter;

– Të ketë zë radiofonik/diksion të pastër;

– Të jetë i/e shkathët, orator/e, krijues/krijuese dhe tërheqës/tërheqëse në komunikim;

– Të ketë njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës amtare;

– Të ketë njohuri të gjuhës angleze;

– Të ketë përvojë pune në radio ose në televizion (e pëlqyeshme).

 

Për të aplikuar, dërgojeni CV-në tuaj në postën elektronike: info@capital921.com.

 

Ju mirëpresim!


Mendimet e lexuesve

Përgjigje

Email adresa nuk publikohet. Hapsirat e domosdoshme *