N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


RITME RINORE

Autore: Dea Behrami

Planifikuar në

E Hënë 13:30 14:00
E Mërkurë 13:30 14:00
E Enjte 13:30 14:00
E Premte 13:30 14:00

Shoubiz

Informohuni për më të rejat nga estrada shqiptare dhe ajo e huaj.

Informohuni për më të rejat nga shoubizi shqiptar dhe nga ai i huaj, në emisionin “Ritme rinore”. Këtu, sipas preferencave të dëgjuesve, përzgjedhim hitet më të transmetuara përmes valëve tona. Sigurisht, në këtë emision, mund të inkuadroheni që ta kërkoni këngën që ju pëlqen më shumë. Numri ynë për kontakt: 038 600 921.


Lexo tutje

RITME RINORE ekipi

Sorry, there is nothing for the moment.