N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


Emisioni Argëtues-Shpërblyes

Autor: Luljeta Krasniqi

Planifikuar në

E Hënë 11:00 11:55
E Martë 11:00 11:55
E Mërkurë 11:00 11:55
E Enjte 11:00 11:55
E Premte 11:00 11:55

Telefono dhe fito!

Biseda të drejtpërdrejta me dëgjuesit, duke filluar nga ora 10:30 gjerë në orën 12:00.Emisioni emetohet nga e hëna deri të premten me moderatoren Luljeta Krasniqi.

Lexo tutje