N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë


Riza Mont shpall konkurs për vende të lira pune

Shkruar nga më 8 Dhjetor, 2023

Riza Mont shpall konkurs pune për servisera të sistemeve klimatike dhe të pompave termike (3).

 

Adresa:Rruga.Zylfije Gashi, Lipjan.

 

Të interesuarit për ketë pozitë të kontaktojnë në numrat: 044 400 807 & 045 605 906.

 

Po ashtu, mund të dërgoni CV-në tuaj në postën elektronike: rizamont.bm@gmail.com

 

Konkursi është i hapur deri më datën:12.12.2023


Mendimet e lexuesve

Përgjigje

Email adresa nuk publikohet. Hapsirat e domosdoshme *Vazhdo leximin