N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë


Mundësi punësimi në Kia Motors Kosova

Shkruar nga më 1 Dhjetor, 2023

Kia Motors Kosova shpall konkurs për 2 mekanik me përvoj pune dhe 2 ndihmës mekanik.

 

Të interesuarit të lajmerohen në vendin e punës ose të kontaktojnë në numrin: 045121001.

 

Lokacioni: Parku i Biznesit në Drenas

 

Konkursi është i hapur deri më datën:31.12.2023


Mendimet e lexuesve

Përgjigje

Email adresa nuk publikohet. Hapsirat e domosdoshme *