N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


FOLKLORI I TROJEVE SHQIPTARE

Autor: Shaban Baksi

Planifikuar në

E Martë 13:00 14:00

Folklori shqiptar është pasuri gjithëkombëtare, është një thesar i çmuar!

Folklori shqiptar shërben për ruajtjen e kulturës dhe të traditës shqiptare.

Ky emision paraqet folklorin nëpër të gjitha trojet shqiptare ndër vite, duke përfshirë të dhënat e edhe të pathënat. Kultura shqiptare dhe historia shpesh paraqiten përmes folklorit shqiptar, andaj këtu pasqyrohen veprimtarët e shquar të cilët kontribuuan në këtë rrafsh të pasur të kombit tonë. Emisioni drejtohet nga rapsodi, këngëtari, shkrimtari dhe kontribuuesi i vlerave folklorike e popullore, Shaban Baksi. Dëgjojeni të martave, nga ora 13:00!


Lexo tutje