N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

RITME RINORE

13:30 14:00

Emisioni Tani

RITME RINORE

13:30 14:00

Emisioni n'radhë


OVL-UÇK

Gazmend Syla nga OVL e UÇK-së ka qenë i ftuar në një nga televizionet tona. Ai ka treguar se bashkë me kategoritë e tjera të dalura nga lufta, vendosën të pezullojnë aktivitetet deri në interpretimin e Kushtetueses për Ligjin për pagën minimale. Por, Syla ka thënë se ky Ligj nuk është problemi i vetëm që […]

Këngëtari i njohur i muzikës shqipe, Labinot Tahiri, nëpërmes një shkrimi në Faqen zyrtare të tij, u ka uruar mirëseardhje mërgimtarëve tanë, raporton Capital FM. Ai u ka bërë lutje mërgimtarëve që t’i ndihmojnë veteranët e UÇK-së, t’u dalin në ndihmë të gjithë atyre që kanë nevojë shumë për ta. Shkrimi i plotë i këngëtarit: […]

Përfaqësuesit e Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, pas takimit me presidenten e vendit, Vjosa Osmani, thanë se do t’i shikojnë të gjitha rrugët ligjore që ta parandalojnë hyrjen në fuqi të Ligjit për pagën minimale. Kryetari i Shoqatës së Familjarëve të Dëshmorëve, Xhavit Jashari, tha se do të mbajnë protesta […]

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani priti sot në takim përfaqësuesit e organizatave të dala nga lufta e UÇK-së: Organizatën e Veteranëve, Shoqatën e Invalidëve dhe Shoqatën e Familjeve të Dëshmorëve, të cilët i adresuan shqetësimet e tyre në raport me përmbajtjen e Ligjit nr. 08/L-142 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përcaktojnë […]