N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë


Autor dhe komentues i lajmeve. Qëmoti punon moderator në studio radiofonike në vend. Punën e njëllojtë, ai tanimë kryen edhe në radiostacionet ndërkombëtare. Flet disa gjuhë të huaja. Ka për pasion udhëtimet nëpër botën me ngjyrat e kulturave të ndryshme.