N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë


Mentor Hajrizi


Mentor Hajrizi shfaq

Sorry, there is nothing for the moment.

Një qytetar aktiv, studiues e punëtor i zellshëm. Ka merita të shquara në fushën e gjuhësisë dhe në atë të gazetarisë. Kërkimtari i dijes dhe i vlerave të edukatës së lartë është ligjërues i Gjuhës amtare, autor e bashkautor librash shkollorë, redaktor gjuhësor, gazetar i pavarur, narrator, seminarist dhe organizues i mësimit virtual. Shquhet për një zë radiofonik të mrekullueshëm dhe interpreton me fjalët plot patos. Zëri i bukur, tashmë i njohur e tejet i dashur për dëgjuesit, u jep tinguj zanorë teksteve në frekuencën 92.1 Capital FM.