N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

Emisioni Tani

Emisioni n'radhë

18:00 19:00


Luziana Tahiri


Luziana Tahiri shfaq

Këngëtare e shumëkërkuar, një grua atdhetare, aktiviste e zellshme dhe këmbëngulëse në të drejtat e popullit çam. Është drejtuese e emisionit “Një këngë për ty”. Ajo me zërin e saj dhe me dashurinë që ngrohtësisht përcjell nëpërmes valëve 92.1 Capital FM, ka bërë që me komunikimin e përditshëm dhe po kaq këndshëm të ketë dëgjueshmëri të lartë.