N'sfond

Title

Artist

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni Tani

23:40 23:55

Emisioni n'radhë

23:40 23:55


PROGRAMI I MËNGJESIT

Autor: Armend Preteni

Planifikuar në

E Hënë 08:00 09:30
E Martë 08:00 09:30
E Mërkurë 08:00 09:30
E Enjte 08:00 09:30
E Premte 08:00 09:30

Dita juaj fillon me valët tona!

Për ngjarjet më të rëndësishme aktuale, saktë dhe drejt, në kohë reale, do të informoheni çdo ditë nga ora 08:00 deri në orën 09:30, në "Programin e Mëngjesit”, me moderatorin Armend Preteni.

“Programi i Mëngjesit”, ka karakter informimi e argëtimi. Me këtë program ju e filloni ditën tuaj të mëngjesit, sepse ju shoqëron gjithnjë për në vendin e punës, duke filluar me lajme vendore, ndërkombëtare, intervista etj.


Lexo tutje